Personalizarea glujilor de sublimare, în special pentru a satisface preferințele clientului dvs. masculin

Personalizarea glujilor de sublimare, în special pentru a satisface preferințele clientului dvs. masculin
05/12/2018, publicat de Alanic Global
Jachete, precum și glugă sunt unul dintre cele mai elegante articole de îmbrăcăminte; Cu toate acestea, ceea ce le face și mai elegante este alegerea de personalizare pe care o oferă producătorii de articole de îmbrăcăminte de sublimare de încredere. Adică, micile afaceri au libertatea de a personaliza aproape orice dintre jachetele lor de sublimare cu ridicata, în conformitate cu cerințele clienților lor.

Personalizarea ajută la direcționarea mai rapidă a bazei de clienți specifice, precum și în mod convenabil. Acest lucru, ulterior, accelerează vânzarea cu o marjă semnificativă.
Predominanța clienților Guy
Fără a fi sexist, nu este un truc ca tipul să poarte glugă mai mult decât femeile. Așadar, mici întreprinderi ar trebui să -și personalizeze cea mai mare parte, de cele mai multe ori, păstrând din punct de vedere nevoilor, cerințelor, precum și aprecierile bărbaților. Ca de exemplu, glugă sau jachete de culoare ușoară nu se vor descurca bine în rândul clienților de sex masculin; Ei preferă nuanțele mai întunecate. De asemenea, la fel ca culorile deschise, diferite stiluri sau modele inutile nu este o opțiune proeminentă pentru glujile bărbaților.

Pentru clienții Guy, există trei zone fără riscuri în Departamentul de personalizare a Hookies, precum și jachete de sublimare cu ridicata, care sunt extrem de sigure-
Sport;
Filme;
Jocuri video;

Sport
Amprentele sau graficele referitoare la sporturi proeminente pe jachete, precum și glugă sunt o alegere extrem de fără riscuri, precum și proeminente. tipului îi place să -și arate rădăcina la orice tip de sport sau echipă; precum și sporturi precum baschetul, fotbalul, precum și fotbalul au prevalența lor, precum și tendința în jurul anotimpurilor. Numele unor echipe sau jucători specifici ar merge bine; De asemenea, graficele, Bilele de stat, sunt o alegere mai bună.

Filme
Filmele asociate imprimeurilor pe jachete sunt încă o alegere excelentă. Supereroii, precum și filmele de acțiune sunt adorate de tipul din întreaga lume; La fel ca X-Men, precum și seria rapidă, precum și furioasă, Superman, Batman, Star Wars, precum și chiar Harry Potter au mers excelent cu tricourile de sublimare. Așadar, nu există motive pentru a crede că nu se vor descurca bine pe glugăle de sublimare, precum și pe jachete.
Jocuri
Jocurile video pline de acțiune de luptă, care sunt bogate din punct de vedere vizual, sunt preferatele bărbaților. Seria de apel telefonic telefonic este ca toate, în timp ce în aceste zile, noua „război cavalerist-medieval” sunt în mintea tuturor. Așadar, graficele jocurilor video proeminente, își afirmă personajele sau orice tip de accesorii, ar oferi complet pe glugă, precum și cu ridicata.

Numărul de posibilități de imprimare în cele trei „zone sigure” menționate mai sus în destul de nenumărate. Tot ce trebuie să faceți este doar o legătură cu angrosistul de îmbrăcăminte sublimat, care oferă în primul rând alegeri de personalizare în detaliu.

Etichete:
Angrosist sublimat de îmbrăcăminte sublimat
Producător de glugă sublimat
Producători de îmbrăcăminte de sublimare
Jachete de sublimare cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile