Cum să purtați cămăși de flanelă în această iarnă minus modelul de cherestea

exact cum să purtați cămăși de flanelă în această iarnă, minus tendința de cherestea
29/12/2016, publicat de Alanic Global
Înțelegerea îndeaproape a flanelei
Cu rădăcinile în Scoția din secolul al XVI -lea, Flannel este de obicei proeminent pentru calitățile sale izolante. Înainte de a continua, este important să subliniem că există diferite tipuri de flanelă. În timp ce flanelă pentru sugari este utilizată în esență pentru a face haine pentru cei tineri, Flannelul Canton, precum și Flanelul Ceylon sunt tipice pentru a face articole de îmbrăcăminte pentru adulți. Cantonul este fabricat din bumbac napped, în timp ce ceylon este un hibrid atunci când lâna, precum și bumbacul sunt amestecate. Așa că merge fără să afirme că Ceylon este materialul care este cel mai bun pentru lunile mai răcoroase ale anului.

Atunci când alegeți flanelă, este de cea mai mare importanță să alegeți materialul care nu se simte greu, deoarece poate face să pară voluminoasă, precum și poate fi obstrucționată. Selectați flanelă care se simte ușoară, precum și grațioasă pentru a fi confortabil atunci când este folosit pentru o perioadă mai lungă de timp.
Flanel minus carouri
Este un mit tipic că Plaid este un tip de țesătură. Cu toate acestea, pentru a găsi absolut clar, Plaid este un model care este extrem de conectat cu flanelă. De multe ori, Plaid, precum și flanelă apar împreună, cu toate acestea, flanetul este oferit, de asemenea, în culori solide. Arată extrem de elegant, precum și înțelept, fără a vă oferi estetica aspră, precum și cea dură, de care cămășile sunt extrem de simbolice. De la nuanțe de galben la roșu, maro la albastru, sunt oferite într -o serie de paletă. Flanele fără modelul de carouri care le împodobește pot fi tratate rapid cu alte îmbrăcăminte, precum și vor face un plus de remarcat pentru garderobă. Având în vedere că producătorii de cămăși pentru bărbați, SUA, care le -au proiectat ținând cont de acest model, cu siguranță vă vor face răsfățat la alegere.

Sfaturi de stil
Pentru integrarea cămășilor solide de flanelă în uzura dvs. Aspectul poate fi îmbunătățit folosind o pereche de mochete înțelepte. Aviatorii, precum și o geacă de piele pot fi alegeri fantastice pentru accesorii. Pentru o alternativă, puteți purta, de asemenea, cămașa ca o geacă cu butoanele care zboară deschise, peste un tricou grafic. O pereche de pantaloni baggy, precum și instructori de fitness alb pot funcționa bine cu ansamblul. Aceste două apariții relaxate vă pot face să ieșiți în evidență atunci când mergeți pentru aceste sarcini obișnuite sau să vă petreceți cu prietenii.

Cămășile solide de flanelă pot fi o opțiune de bun gust pentru setările formale. Îndepărtați bucata de îmbrăcăminte din flanelă în interiorul unei perechi de chinoși personalizați. Purtați o centură cu aspect flamboyant pentru a oferi mai multă proeminență cămașei. Puteți opta pentru o cravată în funcție de circumstanță, precum și de starea de spirit. Completați ținuta de o pereche de mochete înțelepte. Flannele funcționează cele mai bune atunci când sunt utilizate în straturi. Așadar, o haină de căprioară netedă sau un blazer elegant vă poate face să vă uitați în partea de sus a jocului. O pereche elegantă de nuanțe, precum și o geantă de mesagerie, îi va admira pe toți colegii tăi.

Așa că întoarceți încălzirea în această iarnă cu cămașa de flanel perfectă arătând cel mai bine. Comercianții cu amănuntul pot obține cămăși cu flanel pentru bărbați cu ridicata cu reduceri izbitoare. Înregistrați -vă la dealerele de pe Internet pentru cele mai bune oferte, precum și pentru a obține cele mai noi produse pe care le au de oferit.

Etichete:
Cămăși de flanelă cu ridicata
Producători de cămăși pentru bărbați pentru bărbați SUA
Cămăși de flanelă pentru bărbați
Cămăși de flanel pentru bărbați cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile