Cum să alegeți modelul optim de fustă creion pe baza tipului de corp

Cum să alegeți modelul optim de fustă creion pe baza tipului dvs. de corp
13/01/2022, postat de Alanic Global

Iconic, dar modern, elegant, dar distractiv, fusta creion este probabil cea mai la modă uzură a femeilor. Mai întâi devenind popular în anii ’50, această fustă are totul. Cea mai bună parte a acesteia este că, această fustă arată grozav pentru fiecare tip de corp, este doar că trebuie să o alegi pe cea ideală pentru tine. Unul dintre cei mai populari distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata din SUA folosește o colecție uriașă de fuste uimitoare de creion!
Coaserea propriei fuste vă va permite libertatea de a vă personaliza propria piesă vestimentară pentru potrivirea optimă. Vezi mai jos acest ghid simplu, ușor de urmărit, pentru a alege cea mai bună fustă de creion pentru forma corpului tău.
O talie subțire și șolduri pline
Pentru figura clasică de clepsidră, cel mai bine este să alegeți modelul fustei creion, care are un conic blând care urmează și accentuează forma șoldurilor. Benzile înfrumusețate și mari de talie sunt optime pentru a -ți evidenția talia subțire. Asigurarea că trupa de talie atinge nivelul taliei va ajuta, de asemenea, la realizarea acestui lucru. Optați pentru o țesătură cu greutate medie – o bengalină întinsă ar funcționa excelent, contribuind la evidențierea curbelor. Asigurați -vă că evitați buzunarele, deoarece acestea pot face ca șoldurile să arate grele. Cu toate acestea, conductele în jurul trupei de talie va fi o înfrumusețare clasică și de bază.
Talie groasă și șolduri pline
Multe femei cu talie groasă și șolduri pline simt că este imposibil să scoți o fustă de creion, dar nu, este foarte posibil, dacă știi să o alegi pe cea pentru tine. Pe baza propriului dvs. nivel de confort, alegeți un model de fustă de creion care are un conic minor până la moderat. Selectați o bandă de talie care este mare și utilizați interfață rigidă. Acest lucru nu va adăuga doar netezime siluetei dvs., ci vă va oferi acel suport suplimentar. Evitați buzunarele și alegeți o țesătură cu greutate medie care se scurge bine. Nu le alegeți pe cele întinse. Un arc subestimat la talie sau broderie la tiv ar face înfrumusețări bune.
Talie groasă și șolduri înguste
Pentru acest tip de corp, simetria fustei creion funcționează de minune. Alegeți un model de fustă de creion care are un conic minor. Partea de sus trebuie să lovească la nivelul tău natural, iar banda de talie trebuie să fie groasă pentru un plus de sprijin. Alegeți o țesătură cu greutate medie care se încadrează bine. O imprimare sau un model la tivul de jos ar fi o înfrumusețare uimitoare. Dacă sunteți un proprietar de servicii de etichetă privată care citește acest blog și vă întrebați de unde să puneți mâna pe niște piese de îmbrăcăminte uimitoare, uimitoare pentru colecția dvs. de îmbrăcăminte, atunci asigurați -vă că ajungeți la una dintre cele mai distincte producători de îmbrăcăminte de etichetă privată din SUA!
Talie subțire și șolduri înguste
Când se referă la modelele de fuste de creion, acest tip de corp este cel mai versatil. Alegeți un model cu un conic puternic de la șold la tiv care vă va furniza iluzia unei curbe. Atât benzile înguste, cât și cele mari de talie se potrivesc pe acest cadru. Vedeți că selectați o bandă îngustă pentru a alungi talia, dacă aveți un tors scurt. În funcție de stilul pe care îl alegeți, talia poate lovi oriunde de la mare la scăzut. Când mergeți pentru o țesătură, alegeți ceva pe partea mai rigidă, cum ar fi o pânză largă sau o brocart, deoarece aceasta va ține forma curbei a conicului. Aceasta este, de asemenea, forma optimă a corpului de jucat cu înfrumusețări, cum ar fi buzunare și buzunare cu bijuterii sau conducte.
Vițe groase sau subțiri
Lungimea picioarelor și grosimea viței sunt aspecte foarte vitale pentru a descoperi ce lungime să cauți într -un model de fustă creion. Dacă aveți picioare scurte și viței subțiri, atunci orice lungime va face, dar unul care atinge mijlocul viței ar verifica destul de elegant. Modelul cel mai bun pentru viței groase ar fi o fustă de creion care lovește la nivelul genunchiului sau ușor deasupra. Asigurați-vă că evitați fustele care lovesc mijlocul viței, deoarece acest lucru vă va face ca picioarele să pară voluminoase. Pentru atât de multe ocazii și evenimente, o fustă creion este cea mai bună și clasică opțiune. De asemenea, sunt rapide și de bază pentru a coase, ceea ce le face să se potrivească optim! Indiferent dacă doriți să arătați elegant și sofisticat sau sexy, această fustă funcționează pur și simplu cel mai bine.
Sân îngust sau plin
Pentru a reflecta propriul stil personal, este crucial să luați în considerare acest aspect atunci când alegeți un model de fustă creion. O bandă de talie inferioară va atrage ochii de linia bustului, în timp ce o bandă de talie mai mare va accentua linia bustului care aduce ochii la acel nivel.
Comercianții cu amănuntul cu dorința de a -ți îmbrăca clienții iubitori de fitness cu o colecție grozavă de uzură funcțională, la modă, trebuie să se grăbească și să contacteze doar cei mai reputați dintre producătorii de îmbrăcăminte de fitness astăzi! Aruncați un e -mail acum!
Versiune audio: Faceți clic aici
Etichete:
Cel mai bun producător de îmbrăcăminte cu etichete private
Producători de îmbrăcăminte de fitness
producători de îmbrăcăminte de fitness din Colorado
producători de îmbrăcăminte de fitness din Indiana
Producători de îmbrăcăminte de fitness din New Jersey
producători de îmbrăcăminte de fitness SUA
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați în SUA
Îmbrăcăminte de etichetă privată
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private
Producători de îmbrăcăminte cu etichetă privată SUA
distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata în SUA

0 0 voturi
Articol Rateng

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile