10 Idei Smokey Eye de la celebrități pentru un efect dramatic

încercând să găsești acel cel mai bun stil de machiaj pentru ochi, pe care îl poți purta la petreceri și în alte locuri sălbatice sau funky? Ei bine, suntem aici pentru a vă oferi cea mai optimă idee – aspectul Smokey Eyes! Este senzual, atrăgător și dramatic. Suficient pentru a -ți oferi aspectul de petrecere neîncrezător, dar încrezător! Care este garanția că aspectul va funcționa? Celebritățile noastre Smokey Eye sunt cele care au stabilit această tendință îndrăzneață și pare atât de minunat, încât continuă să poarte aspectul până în prezent.
[Citește și: Smokey Brow Trend este în vogă acum]

Sfaturi pentru ochi afumate
Deci, cum să obții ochi fierbinte fumos ca celebritățile tale preferate? Avem câteva idei care să vă ajute să blocați acest aspect îndrăzneț și dramatic. Următoarele sunt câteva idei de ochi afumate pe care Divasul Bollywood le folosesc singuri –
Creați ochi mai mari
Știm cu toții că fetele cu ochi de doe sunt cele aproape de toți băieții. Așadar, trebuie să vă gândiți să vă faceți ochii să pară mai mari și mai îndrăzneți pentru a purta de fapt aspectul adecvat al ochilor fumuiți.
Cum să faci asta? Faceți ochii mici să pară mai mari desenând linii la colțurile exterioare ale capacelor ochilor și mișcându -vă în sus spre osul sprâncenelor.

Amestecați culoarea
Pentru a obține acel aspect fumos adecvat și eficient, trebuie să lucrați cu diferite nuanțe de eyeliners pentru a completa segmentele ochilor. Apoi, cu o perie sau degetele se amestecă în culori, astfel încât să se amestece.

Adu -ți ochii mai aproape sau mai departe
Dacă distanța dintre ochi este mai mică decât lățimea unuia dintre ochii tăi, ai ochi apropiați. Acest lucru înseamnă că trebuie să lucrați pentru a face ochii să pară puțin mai departe. Conversa este valabilă pentru fetele cu ochi mari.

Pentru a face ochi mari, puțin mai puțin departe, aplicați foarte atent o mulțime de culori spre zona nasului. Pe de altă parte, pentru a crea efectul ochilor mai largi, trebuie să stăpânești tehnica unui ochi fumos în formă de V.

Închinându -vă pleoapele
Puneți eyeliner negru la linia de bord și ștergeți -l cu un tampon de bumbac. Cu ajutorul căptușelii gri strălucitoare, trageți o linie peste vârful globului ocular. Folosind lovituri ușoare cu un amestec de perie de umbră de ochi în căptușeală, asigurându -vă că lăsați o zonă între osul frunții și nuanța mai întunecată.
[SC: Mediad]

Ghilimele pentru ochii fumuiți
Aplicați eyelinerul de culoare închisă în conturul ghilimelor și apoi amestecați -l cu o perie de umbră de ochi. Aliniați -vă ochii pentru a completa aspectul. Pentru fetele cu ochi mai largi, faceți ghilimele pe colțul interior, superior al ochilor. Și pentru fetele cu ochi mai apropiați, trebuie să faceți semnele pe colțul dvs. exterior.
Deci, acestea au fost câteva tehnici în care poate fi creat efectul fumului. Dar ce actrițe dau acest aspect? Și din care puteți obține câteva idei inspiratoare? Sa vedem!
Ulterior, sunt furnizate 5 celebrități Bollywood care poartă splendid ochiul fumos de ochi –
1. Kareena Kapoor
Acesta este uimitorul Getup Kareena purtat în Bajrangi Bhaijaan. Purta ansambluri standard de bază și și -a legat părul într -o plaită dezordonată. Dar privirea ei era încă să omori doar din cauza machiajului ei spectaculos de ochi fumos.

2. Rani Mukherji
Privind chipul lui Rani, atenția dvs. este atrasă instantaneu de ochii ei. Apoi, începeți să observați rujul nud, machiajul subtil și părul îndreptat.

3. Anushka Sharma
Ea a pozat pentru Vogue într -o rochie roșie uimitoare și cu machiajul cu ochi fumuroși. Cu părul într -o parte și cercei mici, toată atenția se îndreaptă spre ochi.

4. Deepika Padukone
Ne place cum Deepika a ales să -și împerecheze aspectul ochilor fumuiți. Cu un colier cu declarații grele și pentru a -l completa pe un ruj roșu aprins.

5. Priyanka Chopra
Ruj nude, cercei lungi, bluză aurii, încuietori groase; Așa a ales Priyanka să -și poarte machiajul cu ochii fumuiți. Simplu, standard și frumos.

Inspirați -vă din aspectul acestor diva și găsiți un aspect care vi se potrivește cel mai bine. Și cea mai bună parte este indiferent de ceea ce purtați, este doar machiajul tău dramatic fumos de ochi care va transforma toate capetele și te va face centrul de atracție.
Imagini Sursa: pinterest.com

Posted in Uncategorized