Cele mai bune îmbrăcăminte de lucru sub 100 USD în vânzarea aniversară Nordstrom 2022

Această publicație este formată din legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în această postare. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Vânzarea aniversară Nordstrom este disponibilă pentru toată lumea acum! Ca amintire, costurile pentru noul produs de toamnă sunt marcate temporar pentru a sărbători aniversarea lui Nordstrom – costurile vor reveni la 30 iulie când se va încheia vânzarea. Stocul vine la fel de bine ca și oamenii returnează lucrurile, așa că am actualizat articolele anterioare cu italice pentru a sugera produse vândute (dar am păstrat linkul în tact în situația pe care doriți să o inspectați dacă va reveni).
Am crezut că vom rotunji câteva dintre preferatele noastre pentru munca sub 100 USD … cititori, care sunt preferatele dvs. sub 100 USD? În general, care au fost hiturile, precum și ratările pentru tine în vânzare?

Imaginea mai sus: Bluză Polka Dot / Pink / Tee Alb / Grey Cardigan / Black Cardigan
Rețineți că orice este marcat cu un asterisc este disponibil și în dimensiuni plus, precum și orice este marcat cu A + este disponibil în neutre.
Iată toate alegerile noastre din vânzarea aniversară Nordstrom din 2022!
Cardigani pentru muncă, precum și joacă sub 100 USD

În imaginea de mai sus, 38 $-79 USD: cardigan decupat* / cardigan lung* / cardigan bobble* / cardigan boxy / cardigan lung*
Fundamentele ridicate pentru munca sub 100 USD
Nu sunt extrem de interesante, cu toate acestea includ baza multor garderobe de lucru pentru femei – aceste piese pot fi mult mai costisitoare decât ceea ce plătiți de obicei pentru un tricou sau pentru ce nu, cu toate acestea, materialele mult mai bune, precum și în formă face ca acesta să merite prețul. (Primul tricou alb primește în special tone de recenzor, cum ar fi despre opacitate, potrivire, calitate, precum și așa mai departe.) (De asemenea: nu aș apela telefonul cu acest hanorac de 38 de dolari extrem de ridicat, cu toate că este unul pe care l -am obținut în vânzarea de anul trecut că am folosit o tonă.)

În imaginea de mai sus, 58 $-89 $: alb tee / tee de corali / tee bateau / coajă sculpturală / pulover de cașmir

Topuri la modă pentru muncă sub 100 USD
Există o mulțime de bluze excelente, precum și topuri care trebuie să fie – chiar aici sunt câteva dintre preferatele noastre sub 100 USD (de fapt, toate sunt sub 60 USD) …

În imaginea de mai sus, 28 $-49 $: buton-front / eco-friendly / twist top* / flutter manșon / polka-dot*

În imaginea de mai sus: mânecă roz flutter / gât de cravată ecologică* / gât roz cowl / gât roz* / pulover alb

Rochii pentru muncă sub 100 USD
În imaginea de mai sus, 59 $-89 USD: Burgundy+ / Teal / Red / Eco-Friendly / Negru
În imaginea de mai sus, 79 $-99 $: Burgundy* / negru* / Tropical Print* / Teal / Red*

Cei mai buni blazeri sub 100 USD

Imagine (79 $-119 USD): 1) Chevron 2) Plaid 3) Plaid verzui 4) Eco-friendly 5) Pink Inspect 6) Plaid cu piept dublu

Pantaloni pentru muncă în 2022 NSALE

Unele dintre preferatele noastre de lungă durată (toate în rutină, precum și dimensiuni plus!): One (Big Visitor preferat anul trecut)/Two/Three (favoritul lui Kat)/patru/cinci (de asemenea, acest favorit al vizitatorilor confortabili de lungă durată!)

Posted in Uncategorized