27 Beneficii deosebite ale Malunggay (Drumstick) pentru sănătate, păr și efecte secundare ale acestuia

Căutați o soluție pentru a vă îmbunătăți sănătatea și calitatea părului? Dacă da, atunci trebuie să încercați Malunggay. Cunoscută și sub denumirea de „Arborele vieții” sau „Arborele miracol”, această plantă acționează ca un remediu excelent pentru vindecarea mai multor boli și crește creșterea părului. Credeți sau nu, este îmbogățit cu 90 de nutrienți și 46 de tipuri de antioxidanți!
Ce este Malunggay?
Malunggay este un arbore tropical, care are diverse proprietăți de vindecare și medicinal. Malunggay este, de asemenea, cunoscut sub numele de Drumstick sau Horseradish. Acest copac este originar din sudul Himalaya din nord -vestul Indiei și cultivat în mare parte în zone tropicale și subtropicale. Plantele sale îmbunătățesc cu adevărat sănătatea. Malunggay este îmbogățit cu mai multe suplimente:

22% vitamina C

41% potasiu

61% magneziu

71% fier

125% calciu

272% vitamina A

Semințele și rădăcinile Malunggay sunt utilizate în mod obișnuit pentru extragerea uleiului, iar florile sale pot fi gătite și mâncate. În afară de asta, uleiul său, frunzele, seva, scoarța și florile sunt folosite pentru a face mai multe medicamente tradiționale în mai multe țări.
Valorile nutriționale ale Malunggay:
Frunzele Malunggay au o valoare nutritivă ridicată. Și pentru menținerea unei sănătăți în general, este necesară o livrare optimă de nutrienți pentru organism. Malunggay este îmbogățit cu 6780 mg de vitamina A, 220 mg de vitamina C, 440 mg de calciu, 259 mg de potasiu și 6,7 mg de proteine.
Frunzele de malunggay sunt ambalate cu nutrienți bogați. Conține încă de șapte ori mai mult mai mult potasiu în comparație cu bananele și proteinele conținute în lapte. Acest arbore minune are mai multe beneficii pentru păr și sănătate.

Iată lista beneficiilor Malunggay pentru păr și sănătate:
Câteva dintre nenumăratele beneficii sunt următoarele.
1. Crește sistemul imunitar
Frunzele de malunggay pot ajuta la stimularea sistemului imunitar de zece ori mai bine în comparație cu vitaminele și suplimentele disponibile comercial.

Cum se folosește:
Fierbarea și consumul de frunze de malunggay poate ajuta unul să se recupereze de mai multe boli.

Notă: Consumul de frunze de malunggay zilnic poate ajuta la îmbunătățirea mecanismului natural de apărare al corpului și este un bun stimulent imunitar. Este un remediu bun pentru pacienții cu SIDA.
2. Probleme ale scalpului
Prezența calciului, a fierului, a potasiului, a magneziului, a magneziului și a cuprului este cu adevărat utilă pentru tratarea problemelor scalpului părului.

3. Producția de lapte la mamele care alăptează
Malunggay este extrem de avantajos pentru mamele care alăptează. Consumul zilnic poate avea o creștere extraordinară a producției de lapte matern.
Cum se folosește:
Este recomandabil ca mamele care alăptează să consume frunze de malunggay fierte pentru a promova producția de lapte pentru bebelușii lor.
Notă: În plus, consumul zilnic un pahar de suc de malunggay poate crește și cantitatea de lapte matern.
4. Astm
Malunggay conține vitamina C care poate ajuta la consolidarea sistemului imunitar și la tratarea bolilor precum astmul.
Cum se folosește:
Consumul de frunze de malunggay cu miere și calamsi poate ajuta la tratamentul astmului. Semințele și sucul său pot fi, de asemenea, amestecate cu lapte pentru a îmbunătăți starea de astm. Sau, inhalează aburul de apă caldă în care Malunggay a fost fiert pentru a vă curăța problema pulmonară.
Notă: Puteți, de asemenea, să vă abrupți frunzele tinere de malungay într -o ceașcă de apă caldă și să beți amestecul său pentru a vă trata astmul.
5. întinerirea pielii
Componentele semințelor Malunggay se găsesc popular în majoritatea produselor cosmetice datorită beneficiilor sale terapeutice de piele. Poate ajuta la eliminarea impurităților, detoxifierea și întinerirea pielii.
Cum se folosește:
Se macină frunzele de frunze de malunggay și o faci într -o pastă. Îndepărtați acest amestec pe față zilnic pentru a dezvălui o piele strălucitoare.
Notă: Puteți consuma, de asemenea, frunze proaspete de malunggay tinere atunci când aveți pielea iritată.

6. Hipertensiune arterială
Frunzele de malunggay au fost utilizate în mod obișnuit pentru controlul tensiunii arteriale ridicate la pacienți. Dacă nu vă place cum gustul lasă malunggay, atunci îl puteți folosi și în formă de pulbere.
Cum se folosește:
Pentru a face pulbere de malunggay, puteți să-i uscați frunzele la soare timp de 2-3 zile. Se macină frunzele uscate pentru a forma pulbere fină. Puteți amesteca această pulbere într -un pahar cu apă și puteți bea soluția zilnic.
Notă: Puteți apuca, de asemenea, o bară Malunggay o dată pe zi.
7. Relaxant
Malunggay poate ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge, la calmarea sistemului digestiv, să aibă un efect depresiv asupra sistemului nervos și, astfel, să acționeze ca un relaxant muscular.
Cum se folosește:
Semințele sale pot fi consumate ca niște nuci prăjite sau mazăre și, de asemenea, împământate în pulbere. Puteți folosi, de asemenea, semințele sale în timp ce faceți curry.
Notă: Malunggay a fost adesea folosit ca relaxant și pentru pacienții cu epilepsie.
8. Anthelmintic
Frunzele de malunggay conțin nutrienți esențiali cunoscuți sub numele de Anthelmintic, care împiedică viermii paraziți sau intestinali din organism.
Cum se folosește:
Amestecați 5-10 grame de frunze de malunggay pudră, o lingură de miere într-un pahar cu apă caldă. Bea acest amestec de două ori pe zi pentru cele mai bune rezultate.
Notă: Puteți consuma, de asemenea, această băutură cu suc de nucă de cocos în zile alternative.
[SC: Mediad]
9. Diabet
Frunzele de malunggay sunt foarte recomandabile pentru pacienții diabetici. A lua ceaiul infuzat poate ajutanullnull

Posted in Uncategorized