Obțineți cele mai bune fapte pentru a remedia condițiile pielii uscate

Pielea uscată este ceva ce ar trebui să luptăm într -o zi sau altul. Este dureros, inestetic, precum și poate duce la o serie de alte probleme dacă nu aveți resurse sau înțelegerea pentru a o lupta corect! Înțelegeți că cel mai mare organ din corpul dvs. este pielea voastră, precum și că este prima linie de apărare împotriva prafului, vântului, soarelui, precum și frigului? Uneori, devine dificil pentru pielea ta să lupte în mod eficient războiul dacă nu ai mare grijă de el. Pielea ta este uscată, precum și mâncărime, precum și dacă nu refaceți umezeala din pielea dvs., condițiile de piele uscată pot avea cu adevărat un efect asupra dvs. De aceea, acest scurt articol vă va spune ce declanșează pielea uscată, precum și exact cum puteți lupta acest lucru eficient.
[Citește și: Remedii la domiciliu pentru afecțiuni ale pielii uscate]

Unii oameni nu se vor ocupa de această problemă în jurul corpului lor, în schimb o vor avea doar pe anumite părți ale corpului. Acest lucru este atunci când ar trebui să înțelegeți ce declanșează pielea uscată pe față. Este esențial să înțelegem că fiecare parte a corpului este diferită, precum și ceea ce declanșează pielea uscată pe picioare nu este exact la fel ca pielea uscată pe față. Veți avea nevoie de diferite creme, precum și remedii pentru a avea grijă de diferiți declanșatori de probleme ale pielii uscate. Să ne uităm la câteva dintre cele mai tipice declanșatoare ale afecțiunilor pielii uscate.
Ce declanșează afecțiunile pielii uscate
Sursa: xcitefun.nethete
Starea vremii de iarnă este un vinovat principal care declanșează pielea uscată. În timpul iernii, umiditatea scade la niveluri periculos de scăzute. Umiditatea este importantă pentru a vă menține pielea hidratată, precum și atunci când există o umiditate extrem de mai mică, devine esențial să utilizați cu adevărat surse externe pentru a vă menține pielea hidratată.
Soluția: păstrați un umidificator în casa dvs., precum și amplificați -l. Utilizați creme, precum și loțiuni în cantități mult mai multe pentru a vă menține pielea hidratată. Dacă trebuie să ieșiți afară pe vremea rece, asigurați -vă că utilizați o securitate suficientă, precum și să vă acoperiți cu mănuși.

[Citește și: o dietă adecvată pentru pielea uscată]
Sursa: HowtoremoveThat.comtoo multă căldură
Prea multă căldură nu este excelentă nici pentru corpul tău. Dacă stai în zone încălzite central sau lângă cuptor pentru o perioadă lungă de timp, pielea ta se va usca. Încercați, precum și stați departe de șeminee sau de locații în care pielea dvs. este supusă căldurii directe.

Fixul: utilizați alte implică pentru a vă menține cald, în loc să stați aproape de căldură directă.
Sursa: Wunderweib.de [SC: Mediad]

Expunere solară
Aveți nevoie de vitamina D, cu toate acestea, la fel de bine expunerea la soare îți usucă pielea, deoarece razele UV ale soarelui sunt destul de dăunătoare. Stratul UV, de fapt, intră chiar mai mult decât stratul superior al pielii, precum și, prin urmare, îl usucă din interior. Prin urmare, veți începe să aveți mult mai multe riduri, precum și pielea dvs. va începe să se afle extrem de curând.
Fixul: cea mai bună metodă pentru a vă proteja de razele dăunătoare ale soarelui este să purtați protecție solară. Multe dintre protecțiile solare oferă securitate cu spectru larg, precum și cele care sunt deasupra SPF50 ar trebui să fie întotdeauna preferate. Purtați protecție solară, precum și ori de câte ori ieșiți la soare. Acest lucru nu numai că îți va proteja pielea de a se usca, cu toate acestea, de asemenea, va evita deteriorarea viitoare a pielii tale.

Sursa: Lionessebeautybar.orgdry Condițiile pielii pot fi o problemă majoră pentru oricine suferă de ea. Prin urmare, este esențial să înțelegem exact cum să -l luptați cu cele mai bune resurse. Sperăm că acest scurt articol vă va ajuta!

Posted in Uncategorized