Stare meteorologică pentru factoring înainte de a cumpăra haine pentru primul tău maraton

Starea meteo de factoring înainte de a cumpăra haine pentru primul tău maraton
11/07/2016, postat de Alanic Global
Ei spun că primul maraton este cel mai greu. Așadar, chiar dacă vă pregătiți ca Rocky Balboa înainte de prima jumătate sau maraton complet, nu vă așteptați ca această zi mare să fie mai ușoară. Veți transpira găleți, veți respira puternic și bătăile inimii dvs. vor alerga pe Usain Bolt.
În afară de antrenament dedicat, ceea ce purtați în această zi va juca la fel de mult din rolul important. Așadar, este destul de vital să petreci o cantitate semnificativă de timp alegând cea mai bună uzură a maratonului.
Starea meteorologică a factorului
Unul dintre cele mai esențiale elemente care trebuie luate în considerare atunci când achiziționați purtările de maraton este starea meteorologică în care veți rula. Și nu, nu vorbim doar despre anotimpuri- „Hei este iarna; Voi purta o geacă și pantaloni ”sau„ este vară; va purta vestă și scurtă. ”
Există numeroase lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. Ca momentul zilei, alergarea va începe și se va încheia; Prognoza de temperatură a zilei de rulare, condiții (limpezi, tulbure sau ploaie), viteza vântului (nu, moderată sau grea).
De asemenea, luați în considerare intensitatea maratonului sau scăzut; Dacă va fi pe termen scurt sau pe termen lung.

Alegerea tipului și varietății de uzură de maraton pe baza condițiilor de rulare
Producătorii de îmbrăcăminte de maraton oferă o mulțime de tipuri și soiuri personalizate pentru a se potrivi cu condițiile individuale de rulare. Ei folosesc materiale de țesătură și metode de producție în consecință, care sunt bine adepte pentru a aborda temperatura diferită, tipul vântului și intensitatea de rulare. Ca și cum ar fi o zi caldă sau plouă, partea de sus și partea inferioară fabricată de spandex, montată cu DRI, ar face mult mai bine, având în vedere că abordează umiditatea foarte bine; Dacă ninge moderat, Poly Blend este o opțiune mai bună.
În plus, cunoașterea prognozei exacte a zilei de alergare vă oferă, de asemenea, libertatea de a alege articole vestimentare în consecință. Cum ar fi dacă veți avea nevoie de o șapcă, șapcă de sezon de iarnă, sacou suplimentar sau mănuși sau nu. Angrosiștii și vânzătorii de maraton de top oferă fiecare articol sub același lucru.
De asemenea, dacă sunteți un mic proprietar al companiei de îmbrăcăminte, oarecum aceeași îndrumare se adresează și dvs. Înțelegeți starea meteo înainte de fiecare mare maraton și alegeți-vă tricourile și pantalonii cu ridicata cu ridicata. Contactați un bun producător astăzi.
Etichete:
Îmbrăcăminte de maraton
Producători de îmbrăcăminte de maraton
Angrosisti de îmbrăcăminte de maraton
Îmbrăcăminte de maraton care rulează
Cămăși cu angro -maraton care rulează

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile