Diferența dintre jambiere, precum și Jeggings

În timp ce ceea ce se întâmplă se înconjoară în lumea modei, este de asemenea adevărat că aspectele vechi sunt într -o dezvoltare constantă flancată de elemente ingenioase pentru a se potrivi cu cerințele New Age. Chiar și jambierele au fost experimentate, precum și, prin urmare, au fost derivate jeggings, precum și treggings. Cu toate acestea, există o linie fină între aceste corpuri de îmbrățișare. Să mergem cu diferența dintre jambiere, precum și jeggings pentru a înțelege intenția din spatele unor astfel de inovații. Faceți un check out, precum și rămâneți inspirați!
Schimbarea în lumea modei este sine qua non, la fel ca în situația fundului, în special pentru femei, unde am observat o variație, de la fundul clopotului până la denim de mamă, precum și talie joasă. Întrucât mantra principală a modei este modificarea cu timpul, designerii au lucrat întotdeauna la creații care aderă la preferințele new Age, precum și la cerințe. La fel ca și câteva dintre îmbrăcăminte sunt concepute extrem de strategic al căror stil de bază este exact același lucru, cu toate acestea arată total diferit atunci când sunt purtate, ca în situația jambierelor.
Diferența dintre jambiere, precum și jeggings
Jambierele nu sunt nimic, cu toate acestea, cu toate acestea, fundurile care îmbrățișează corpul din Lycra, nylon, bumbac, precum și poliester. Aceste funduri sunt, de asemenea, descoperite în lână, precum și în materiale de mătase, precum și în diferite culori, precum și imprimeuri. În timp ce în țările europene, precum și în țările americane, femeile preferă să -și integreze vârfurile, precum și bluzele cu jambiere, femeile indiene poartă de obicei aceste funduri cu kurtis, precum și costume. Leggurile din New Age sunt fabricate din Lycra, Spandex, tricotate, precum și materiale Ponte.

Nu confundați colanții cu jambiere. Colanții sunt o hosiery opacă, care este mai tradițională, precum și de obicei folosită sub pantaloni, fuste, precum și rochii, astfel încât să nu arate pielea. Acestea sunt oferite în negru, piele, precum și nuanțe de toamnă, precum și în modele texturate. Pe de altă parte, jambierele sunt mai groase, precum și nu toamna sub grupul Hosiery.
Sursa: Hosiery.uk.comjeggings, pe de altă parte, sunt jambiere care sunt concepute pentru a arăta ca denimuri slabe. Spre deosebire de jambierele care sunt utilizate în mod obișnuit pentru a se referi la pantaloni extensibili, „Jeggings” este un nume de brevet înregistrat de afacerea textilă turcă Isko, care sunt, de asemenea, producători originali de Jeggings.
[SC: Mediad]

Odată cu învierea denimului etanș de piele în ultimul deceniu, cererea a dus la dezvoltarea de pantaloni și mai strânși care apărea ca blugi. Spre deosebire de jambierele utilizate sub rochie sau fustă, jegging -urile pot fi folosite ca denim sau pantaloni, deoarece sunt fabricate din țesătură din denim. În timp ce unele jeggings sunt cusute la fel ca denim cu buzunare față, fermoar, precum și buton, altele vin cu o bandă de talie elastică fără niciun tip de buzunare. Pentru a le oferi senzație asemănătoare blugilor, designerii adaugă detalii, inclusiv buzunare faux, bucle de curea, manșete etc., în afară de o bandă elastică simplă.
Sursa: wikipedia.orgjeggings sunt oferite în două tipuri –

Unul care apare ca denim cu buzunare false, precum și bucle de curea
Un alt tip care este proiectat atât cu denim, cât și cu material de legare vine cu elasticitatea unei legite.

Sursa: Trend-Ideas.Bizhope Diferența dintre jambiere, precum și Jeggings vă oferă o fotografie eliminată despre cerințele dvs.