22 Beneficii uimitoare ale mărului de cremă (Sitaphal) pentru păr, piele și sănătate

Un fruct foarte delicios, umilul măr de cremă de numeroase secole a fost considerat acum ca un aliment foarte părul și pielea. Astăzi, am dori să vorbim despre exact asta, și acesta este motivul pentru care vom intra în detalii despre modul în care fructele umile pot fi foarte bune pentru tine. Vă rugăm să citiți și să fiți bine informați.
Dar mai întâi, iată valoarea nutrițională a Apple Custard

Valorile nutritive ale mere

Nutrientsamount
Componente de bază
Proteină5.2 g
Water183 g
Ash1.9 g
Calorii
Calorii totale235
Calorii din carbohidrați213
Calorii din FAT6.1
Calorii din proteină17
Carbohidrați
Carbohidrați totale59 g
Fibre dietetică11g
Grăsimi și acizi grași
Total FA725 mg
Fat saturat120 mg
FAT285 mg monoinsaturat
FATOLISATORATE POLOSIDULATĂ100 mg
Acizi grași omega-6100 mg
Vitamine
Vitamina A15 IU
Vitamina C91 mg
Thiamin275 mcg
Riboflavin283 mcg
Niacin2.2 mg
Vitamina B6500 McG
Folat35 mcg
Acid pantotenic565 mcg
Minerale
Calciu60 mg
Iron1,5 mg
Magneziu53 mg
Fosfor80 mg
Potasiu618 mg
Sodiu23 mg
Zinc250 McG
Copper215 McG
Selenium1.5 mcg

Iată lista beneficiilor Apple Custard:
Beneficiile Custard Apple pentru sănătate:
1. ajută la dobândirea greutății
Numiți -o gustarea optimă pe care să o faceți când vă este foame, fructele umile ar fi cel mai bine pentru cei care se încadrează în categoria „Skinny Binny”.
Este extrem de încărcat de calorii, iar zaharurile găsite în fructe sunt responsabile pentru creșterea ratei metabolismului în corp. La rândul său, acest lucru îl face pe Eater mult mai flămând decât înainte, iar aportul alimentar la mese ar fi mult mai bun. Prin urmare, dacă tu sau cineva pe care îl cunoașteți are o problemă cu mâncarea, un măr de cremă pe zi îi poate ajuta să bată tulburarea alimentară. O greutate sănătoasă ar fi câștigată și ea.

2. Pentru un sistem imunitar mai bun
Știința medicală și experții recomandă întotdeauna un fruct și, în acest caz, un măr de cremă pentru a vă îngriji imunitatea.

Merele de cremă sunt o sursă restantă de vitamine și antioxidanți și este, de asemenea, cunoscut pentru a ajuta la baterea inflamației în organism și pentru a crește sistemul imunitar în general. Unul trebuie să aibă o porție pe zi pentru a menține sistemul imunitar puternic și sănătos. Fructul ajută corpul să fie puternic împotriva agenților patogeni și a radicalilor total liberi din jurul acelui se înnebunesc asupra corpului uman. A avea un măr de cremă pe zi, implică să ajute organismul să rămână puternic și să se potrivească; De asemenea, ajută la menținerea bolilor la îndemână.
3. Reumpleți -vă nivelul de energie
Cei mai mulți dintre noi suntem obosiți peren și indiferent de cantitatea de somn pe care o avem, exercițiile fizice pe care le facem și dietele ușoare pe care le urmăm, ceva este întotdeauna amis. Încă ne simțim letargici și obosiți. Acest lucru se datorează faptului că corpurile noastre nu au un fel de energie de care are nevoie. Sursa restantă de energie provine din nou de la Apple Custard. Fructul ajută la eliminarea slăbiciunii mușchilor și, de asemenea, combate epuizarea pe termen lung. Doar o porție pe zi ar ajuta la menținerea epuizării.

4. Proprietăți anti-canceroase naturale
În timp ce căutăm cele mai bune tratamente pentru cancer, sursele medicale subliniază acum puterile umilului măr care ajută la înfrângerea și uciderea celulelor care provoacă cancerul.
Coaja de măr a mărului are o mulțime de taninuri și proprietăți astringente în ea, care este utilizată la fabricarea suplimentelor pe bază de plante. Exact aceste suplimente pe bază de plante pot merge mai departe și pot opri Metasis să se întâmple și să evite răspândirea tumorilor și a canerilor în general.

Și există, de asemenea, o cantitate mare de fibre în scoarță și fructe care menține protejarea membranei de colon. Acest lucru se întâmplă prin eliminarea unei mari bucăți de materie toxică din intestin, ceea ce ajută la reducerea riscurilor problemelor de colon și ficat, iar fructele, de asemenea, la rândul lor ajută la evitarea apariției cancerului de sân.
5. Pentru o mai bună sănătate a creierului
Pentru a face memoria puternică și creierul energetic și sănătos, ar trebui să aibă o sursă bună de vitamine B complexe, care pot ajuta la motivarea și creșterea funcționării nivelului chimic al neuronului GABA din creier. Acesta este motivul pentru care, mulți experți medicali și nutriționiști de pe glob ar sugera să consumi un Apple Custard în fiecare zi. Fructele sunt cunoscute pentru a ajuta la controlul durerilor și tulburărilor de anxietate, depresie și iritabilitate. În unele studii efectuate, s -a demonstrat că merele de cremă au ajutat și clienții care suferă de temutul boală Parkinson. Se spune că o porție ușoară de sute de grame de fructe poate avea în jur de 0,6 grame de vitamine B6, care este în jur de 20 % din ceea ce ai nevoie zilnic pentru ca creierul să funcționeze în cel mai bun caz.
6. Pentru un sistem stomatologic puternic
Îndepărtarea și mângâierea pe fructe aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate, cu siguranță, dar pielea fructelor nu ar trebui să fie aruncată. Acest lucru se datorează faptului că, enzimele din pielea unui măr de cremă pot ajuta cu dinți și gingii mai puternici; În general, sănătatea stomatologică este întotdeauna dorită și dorită, indiferent de situație. Deci, înainte de a arunca pielea data viitoare, spălați -o bine și mestecați -o pe eanullnull

Posted in Uncategorized